Вдалий старт чернігівської «Юності» на чемпіонаті України

Вероніка Ображій, Валерія Яненко, Віталіна Мазурова – ось імена сьогоднішніх героїнь. Саме ці дівчата внесли свій вклад у вдалий старт чернігівської команди «Юність-ШВСМ», який відбувся сьогодні у Чернігові.

Сьогодні стартували ігри першого кола Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд першої ліги.

На полі стадіону «Юність» чернігівська команда зустрічала своїх суперниць з Луганської області команду «Кобра -ДЮСШ» — дочірню команду чоловічої прем’єр-лігівської команди «Зоря» (Луганськ).

Можливо, дівчата з луганської команди і мали надію здобути переможні очки у сьогоднішньому матчі, та вихованки чернігівського футболу вирішили по-іншому.

Активна підтримка вболівальників, цікава боротьба, злагоджена командна робота гравчинь та тренерські настанови Людмили Лемешко та Наталії Ігнатович дали свої результати. П’ять голів у ворота суперниць забили чернігівчанки і лише двічі дозволили своїм суперницям досягти успіху у атаці власних воріт.

Арбітри сьогоднішнього матчу призначили пенальті у ворота чернігівської команди. Та Олександра Сусідська, яка сьогодні захищала ворота команди «Юність-ШВСМ», вдало позбавила луганчанок можливості забити гол з пенальті, самовіддано захищаючи ворота своєї команди.

Вітаємо чернігівську команду та всіх любителів футболу з вдалим стартом наших дівчат!

Оксана Онищенко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?