Українські футболісти припинили боротьбу на Олімпійських іграх

Олімпійська панорама. 30 липня Олімпійська збірна України зіграла свій третій матч у групі В проти збірної Аргентини.

Слід зазначити, що в третьому поспіль матчі ворота української команди захищав вихованець Чернігівської ДЮСШ «Юність», а нині гравець донецького «Шахтаря» — Кирило Фесюн.

Матч проходив за шаленої спеки. Термометри у місті Ліон, де проходила гра, показували +36°С.

З перших хвилин гри аргентинці захопили ініціативу, втім українські футболісти впевнено відбивалися. У середині першого тайму гра перейшла у спокійне русло, адже спека не давала футболістам демонструвати високі швидкості, тому в першій половині гри глядачі забитих голів не побачили.

На початку другого тайму аргентинські футболісти відкрили рахунок. Тьяго Альмада майстерним ударом із 23-х метрів поклав м’яч у ворота української команди.

Наші футболісти прагнули відігратися, але гольових моментів вони створювали небагато. Натомість аргентинці на останніх хвилинах матчу забили вдруге. Дальній удар Кевіна Зенона, Кирило Фесюн відбив перед собою, втім Клаудіо Ечеверрі вправно зіграв на добиванні.

Отже, після поразки від аргентинських футболістів з рахунком 0:2, збірна України припиняє боротьбу на Олімпіаді, а аргентинці разом із марокканцями крокують далі.

Результати матчів 3 туру у групі В:

Україна – Аргентина 0:2.

Марокко – Ірак 3:0.

30 липня в інших видах спорту українські спортсмени нагород не завоювали. Найвищим в цей день було шосте місце у командній шпазі у жінок. Україну в цьому виді спорту представляли: Олена Кривицька, Джоан Фейбі Бежура, Влада Харькова, Дар’я Варфоломеєва.

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?