Що нам приготувала природа в перший день квітня?

1 квітня, у середу, в Україні буде мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується суха погода, за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі складе -8...+5 градусів, удень +2...+10. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північний, північно-західний, південно-західний і північно-східний, 1-8 м / с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі температура повітря складе -6... -2 градуси, вдень – від +4 до +8. Вітер північно-західний, західний, південно-західний і північний, 1-6 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -5...+2 градуси, вдень повітря прогріється до +7...+10. Вітер північно-західний, північний, південно-західний і західний, 1-6 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На більшій частині півострова очікується суха погода. В Євпаторії можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе +1...+5 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +7 до +10. Вітер північно-східний, східний і північний, 1-7 м/с.

У східних областях буде хмарно з проясненнями. У регіоні переважно сухо. Вночі до -4...+1 градуса, денна температура повітря складе +5...+9. Вітер північно-західний, західний, південно-західний і північний, 2-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститися до -9... -2 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +2...+7. Вітер західний, північно-західний, південно-західний, північно-східний і північний, 1-6 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні – без опадів. Температура повітря вночі до -5... -3, удень – до +4...+6 градусів. Вітер переважно північний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Уночі стовпчики термометрів покажуть -8... -3 градуси, вдень – від +5 до +9. Вітер північно-західний, західний і північний, 2-6 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?