Сервісний центр у Чернігові запустив новий проект

Регіональний сервісний центр МВС у Чернігівській області запустив новий проект з оцінки якості послуг «Твій ГСЦ». Для цього Центр запрошує відвідувачів сервісних центрів МВС Чернігівщини долучатись до покращення рівня обслуговування в центрах, взявши безпосередню участь у проекті.

«Проєкт діятиме на постійній основі,— зазначила заступниця начальника РСЦ ГСЦ МВС в Чернігівській області Людмила Тютіна. — Мета проекту: бути відкритими до громадян, подивитися на роботу сервісних центрів МВС очима наших відвідувачів, щоб і надалі створювати комфортні умови та удосконалювати стандарти надання державного сервісу».

Залишити оцінки та відгуки можна через Telegram.

Вебплатформа «Твій ГСЦ МВС» врахує всі зауваження, пропозиції та побажання. Варто зробити лише кілька простих кроків:

· отримати послугу в сервісному центрі МВС;

· відсканувати QR-код з посиланням на вебплатформу в Telegram;

· легко дати відповіді на 5 запитань для формування відгуку;

· якщо ж ви хочете прокоментувати ваші оцінки, натисніть кнопку «Повідомлення до ГСЦ МВС»;

· після написання тексту не забудьте натиснути «Надіслати повідомлення».

Тільки так у Центрі отримають вашу думку-оціну і врахують побажання!

«Проєкт «Твій ГСЦ» допоможе відвідувачам, які отримали послуги, залишити свій відгук про нашу роботу, а нам — дізнатися, що саме в нашій роботі потребує вдосконалення й оперативного реагування», — зауважила Людмила Тютіна. — Місія сервісних центрів МВС – працювати з людьми та для людей, зміцнюючи довіру до державних послуг. Ми переконані, що лише разом можливо досягти успіху! Працюємо за ради Перемоги! Все буде Україна!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?