Що приготувала природа Україні на вихідні

У суботу та неділю, 4 і 5 березня, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни суботу і в неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -2...+8 градусів, удень +7...+15. Вітер змінний, переважно північно-західний, північний, південний, північно-західний, південно-східний та південно-західний, 1-8 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі від -1 до +5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +7...+15. Вітер західний, південний і південно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Уночі від -1 до +6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +9...+13. Вітер західний, південний, південно-західний, південно-східний і північно-західний, 1-8 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові в суботу в Сімферополі, Севастополі, Ялті, Феодосії, Євпаторії висока ймовірність дощу. У Красноперекопську, Керчі опадів не передбачається. У неділю в регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі в межах 0...+8 градусів, удень – до +10...+15. Вітер північних, західних, південно-західних, південних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний сніг, у неділю опадів не передбачається. Температура вночі -2...+3 градусів. Денна температура повітря становитиме +8...+11 градусів. Вітер західних, південних, південно-західних і південно-східних напрямків, 3-8 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі до -2...+8 градусів, удень +8...+17. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі від +2 до +8, удень – від +10 до +12 градусів. Вітер південний і південно-східний, 2-5 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю у регіоні без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+4 градуси, вдень +9...+15. Вітер західних, південних і південно-західних напрямків, 1-6 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?