Що буде в Україні в останній день робочого тижня

29 квітня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.ua.

На більшій частині країни прогнозується суха погода. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 0...+11 градусів, удень +8...+21. Вітер змінний, переважно південний, західний, південно-західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Уночі повітря охолодитися до +2...+10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +16...+19. Вітер західний, північний, північно-західний і північно-східний, 2-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +6...+11 градусів, удень повітря прогріється до +14...+21. Вітер західний, південно-західний, північний і північно-західний, 1-4 м/с. У Криму очікується мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +4...+11 градусів. Денна коливатиметься від +15 до +18. Вітер південних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть +6...+10, денна температура повітря складе +17...+21 градусів. Вітер західний, північний та північно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до 0...+8 градусів, удень підніметься до +8...+16. Вітер східний, південний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с. У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться до вечора. Температура повітря вночі до +5, удень до +13 градусів. Вітер північний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+9 градусів, удень – від +16 до +21. Вітер західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У п’ятницю в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.ua.

У Чернігові, Городні, Сосниці, Острі, Щорсі, Борзні, Семенівці, Бобровиці, Ніжині, Прилуках очікується суха погода. Уночі температура повітря до +5…+7 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +16…+18. Вітер переважно північний і північно-західний, 1-4 м/с. У кінці тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?