Що буде у вівторок в Україні?

2 лютого в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями, упевнений у цьому Sinoptik.

Майже на всій території країни очікується сніжно-дощова погода. У Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -8...+5 градусів, удень +1...+12. Вітер змінних, переважно західних, північно-західних, південних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-11 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується сніжно-дощова погода. Вночі градусники покажуть до -4...0, удень температура – від +3 до +8 градусів. Вітер західний, південний та південно-західний, 4-8 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні переважатиме сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4...+1 градус, удень повітря прогріється до +3...+12. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-7 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде без опадів. В Ялті висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря буде коливатися в межах -2...+3 градусів. Денна температура повітря становитиме від +6 до +10. Вітер південних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-9 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий дрібний сніг з дощем. Уночі температура повітря -8... -3 градуси, денна становитиме +1...+5. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до 0...+5 градусів, удень стовпчики покажуть +3...+11. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-11 м/с.

У Карпатах – хмарна погода, в регіоні вночі можливий дощ, який до ранку повинен закінчитися, весь день пройде без опадів. Температура повітря вночі до +3, вдень – до +5 градусів. Вітер переважно південний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде сніжно-дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -5...0 градусів, удень – до +2...+8. Вітер південний, західний та південно-західний, 1-11 м/с.

2 лютого в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.

У Чернігові, Городні, Семенівці, Щорсі, Ніжині, Сосниці, Борзні, Бобровиці, Прилуках, Острі висока ймовірність дрібного дощу зі снігу. Температура повітря вночі до -3…-1 градуса, удень стовпчики термометрів піднімуться до +4…+6. Вітер південний, західний і південно-західний, 2-8 м/с. Перша половина тижня закінчиться хмарно з проясненнями, місцями – невеликий дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?