Що буде у середу в Україні?

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями, повідомляє Sinoptik.

Майже на всій території країни очікується суха погода. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі становитиме -7...+6 градусів, удень 0...+10. Вітер змінних, переважно східних, південних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-9 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується суха погода. Вночі градусники покажуть -6...+1, вдень температура – від 0 до +6 градусів. Вітер південний, 4-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -5...+2 градуси, вдень повітря прогріється до +3...+10. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 3-8 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде без опадів. Уночі температура повітря буде коливатися в межах -5...+2 градуси. Денна температура повітря становитиме від +6 до +7. Вітер південних, східних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі температура повітря -7... -3 градуси, денна становитиме +1...+5. Вітер південний і південно-східний, 2-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до 0...+6 градусів, удень стовпчики покажуть +4...+12. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 2-9 м/с.

У Карпатах – хмарна погода, в регіоні сильний дощ, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає. Температура повітря вночі до +4, удень – до +7 градусів. Вітер переважно південний і південно-східний, 2-6 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -6...0 градусів, удень – до +1...+5. Вітер південний і південно-східний, 4-7 м/с.

 У середу в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik. 

У Чернігові, Городні, Семенівці, Щорсі, Ніжині, Сосниці, Борзні, Бобровиці, Прилуках, Острі опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -2…-1 градуса, удень стовпчики термометрів піднімуться до +2…+4. Вітер південний, 5-7 м/с. Перша половина тижня закінчиться хмарно з проясненнями, місцями – невеликий дощ зі снігом.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?