Презентація антології військових письменників #Голоси відбулась у Чернігові

У Чернігівській міській бібліотеці ім. М.М. Коцюбинського відбулася презентація антології військових письменників #Голоси.

Її представили директорка Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Р. Іваничука Тетяна Пилипець та письменниця Ольга Криштопа.

Тетяна Пилипець є ініціаторкою створення Форуму військових письменників, який було започатковано у 2019 році при Львівській обласній бібліотеці для юнацтва. Це платформа, на якій наявний; робочий; активний; поточний військові, ветерани, волонтери, журналісти мають змогу представити свої книги, поспілкуватися, отримати підтримку.

«Пишіть, якщо не можете не писати. Бо інакше напишуть за вас…», – це слова одного з авторів Альманаху, лейтенанта Василя Паламарчука.

Альманах #Голоси – це прозові та поетичні твори 30 учасників Форуму військових письменників. Тетяна Пилипець розповіла про представлення проєкту в різних містах України та про кожного з авторів, деякі з яких, на жаль, уже не з нами.

Зустріч у бібліотеці вийшла дуже щемною, були присутні як цивільні, так і військовослужбовці в/ч А0407.

Проєкт #Голоси реалізується за підтримки Українського інституту книги.

У подарунок бібліотеці гості також передали цілу добірку книг військових письменників, які вже незабаром будуть доступні для читачів бібліотеки.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?