Новий номер газети «Світ – інфо» вийшов у Чернігові

Вийшов 231-й номер, за 17 листопада, Чернігівської обласної газети «Світ-інфо» (видає засновник і редактор Петро Антоненко).

Газета продовжує почату в попередніх номерах хроніку війни, в тому числі по Чернігівщині.

Розвінчання Росії, Радянського Союзу, правонаступницею якого проголосила себе Російська Федерація, – тема публікацій «Криваві більшовицькі лекала нинішньої російської війни проти України», «Помилки, які не варто повторювати. Незавершена кримська війна», «Пальне за самогон. Як Совєтська армія виходила з Польщі».

Як завжди, в газеті кілька сторінок «Світ історії Чернігівщини», зокрема, чергові статті просвітницького проєкту «Батурин – Гетьманська столиця».

Також публікації про події в області, Україні і світі, закордонне українство.

Літературно-мистецька хроніка: про театри, філармонію, новий номер журналу «Літературний Чернігів», добірка «Поетична Прилуччина» (Ніна Ткаченко, Євген Постульга, Валентина Грибенко, Ніна Горбань, Тетяна Шевченко).

Продовжується передплата на газету «Світ-інфо» на 2023 рік, яку ведуть поштові відділення і листоноші області. Також ще можна передплатити газету на грудень.

Новий номер – на сайті газети, де розміщені і всі номери газети за понад 10 з половиною років її виходу. На цьому ж сайті і дочірнє видання «Світ-інфо» – обласна літературно-мистецька газета «Струна». Обидві газети можна придбати в Чернігівському культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (вул, Шевченка, 9).

Новий номер можна почитати в електронному форматі: «Світ-інфо», №231.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?