На Чернігівщині вшанують учасників бойових дій в інших державах

Заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. 

Афган12 лютого, у п’ятницю, відбудеться урочиста зустріч керівництва Чернігівської області та міста Чернігова з учасниками бойових дій на території інших держав. Під час зустрічі відбудеться вручення державних нагород та відзнак ветеранам-афганцям.

Початок заходу: 12:00 год. Місце проведення: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82, кімната-музей Чернігівської міської організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). 

15 лютого, у понеділок, відбудеться мітинг та покладання квітів до Пам’ятного знаку чернігівцям — воїнам-інтернаціоналістам у м. Чернігові.

Початок заходу: 10:00 год. Місце проведення: м. Чернігів, просп. Миру, на площі Дружби народів (навпроти кінотеатру «Дружба»). 

Протягом лютого на веб-сайті Державного архіву Чернігівської області відбуватиметься показ он-лайн виставки «Доля з автографами війни».

Відповідні заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан відбудуться у всіх районах та містах області.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?