Меморандум про співпрацю з громадськими організаціями підписали аудитори області

4 липня 2024 року між Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області та Коаліцією «СІВЕРЩИНА», Чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою, Громадською організацією «Сяйво Сіверщини», Антикорупційною Громадською Спілкою «СОВІСТЬ», Чернігівським обласним об’єднанням організацій роботодавців «Сіверщина» підписано меморандум про співпрацю.

Особлива увага буде зосереджена на розробці та впровадженні спільних механізмів і заходів для підвищення правової поінформованості бізнесу щодо чинного законодавства України з питань державного фінансового контролю, антикорупційного законодавства, а також законодавчих змін та нововведень.

У рамках співпраці між Управлінням та громадськими організаціями передбачається обмін необхідною інформацією (в законодавчо визначеному порядку), проведення спільних нарад, консультацій, конференцій, навчань та інших заходів для підвищення правової обізнаності фахівців всіх сторін – підписантів Меморандуму.

«Сьогодні ми говоримо про поглиблення нашої співпраці на практичному рівні. Повномасштабне російське вторгнення негативно вплинуло на всі соціально-економічні процеси та суспільство загалом. І ми, кожен в межах своєї компетенції, повинні докласти всіх зусиль для досягнення економічної стійкості країни» — наголосив начальник Управління Олександр Кондрашов.

Він переконаний, що встановлення партнерських відносин та налагодження взаємовигідної співпраці між українськими роботодавцями, громадянським суспільством, бізнесом та Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області сприятимуть більш прозорому використанню бюджетних коштів для відновлення і розвитку Чернігівщини.

Голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко зазначив, що підписання меморандуму свідчить про відкритість Держаудитслужби, що підвищує рівень довіри та підтримки з боку громадян.

Голова Антикорупційної Громадської Спілки «Совість» Володимир Демиденко у своєму виступі повідомив, що головна мета меморандуму — досягнення найвищих в Україні показників якості життя мешканців Чернігівщини.

За інформацією Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?