Хочеш літати? Приєднуйся до Drone Force!

Технології. На початку травня Сухопутні війська Збройних сил України запустили окремий рекрутинговий проект Drone Force, який займається набором операторів безпілотних систем, аналітиків, майстрів та інших членів екіпажу, які потрібні в напрямку безпілотних систем.

Завдяки проекту Drone Force ви зможете опанувати найсучаснішу військову професію – стати оператором БпЛА або іншим фахівцем в напрямку безпілотних систем і розпочати службу в одному із підрозділів БпЛА.

ОСНОВНЕ. Повний супровід: від моменту звернення до територіального центру комплектування до приєднання до обраної бригади, кожен рекрут отримує всебічну підтримку. Навчання: програма включає 60 днів інтенсивного навчання, спеціально розробленого для підготовки до служби у підрозділах безпілотних систем. Гарантія вибору: кожен рекрут має можливість обрати підрозділ та посаду, з гарантією їх отримання. Широкий вибір підрозділів: найбільший вибір підрозділів, що дозволяє знайти саме ту спеціалізацію, яка найбільше підходить. Спеціалізована підготовка: навчальний батальйон та окрема програма створені спеціально для проєкту Drone Force, щоб забезпечити найвищий рівень підготовки.
Drone Force шукає вмотивованих громадян, які працюватимуть операторами БпЛА у найбільш технологічних підрозділах Сухопутних військ ЗС України. Його учасники та учасниці самостійно обиратимуть напрям роботи: від коригування вогню, трансляції відео до ураження ворога боєприпасами.
Сьогодні спеціалісти в напрямку БПЛА надзвичайно затребувані у Збройних силах України. Нині на фронті саме дрони виконують одну з провідних ролей, і армії потрібно якомога більше операторів БПЛА.
Запорукою перемоги України є навченість та технологічність українського війська. А професійні екіпажі БПЛА ефективно керують безпілотниками для розвідки, коригування артилерії, знищення ворожої техніки та особового складу ворога.
Саме завдяки проекту Drone Force всі бажаючі можуть спробувати себе у ролі оператора безпілотника. А для того, аби доєднатися до команди професіоналів з керування безпілотними системами, не потрібно мати супернавичок з пілотування. Важливо хотіти навчатися і мати мотивацію.
Ключова перевага Drone Force – в тому, що в їхньому рекрутинговому центрі не лише підбирають людей для екіпажу безпілотних систем, але й дають комплексну підготовку навчання обраних фахівців. Тобто у військову частину людина, яка вирішила пройти підготовку в проекті Drone Force, доєднається вже навченим спеціалістом.
Сьогодні Drone Force співпрацює з усіма бригадами Сухопутних військ, у яких є підрозділи БпС. Перевага Drone Force в тому, що це не лише ініціатива з рекрутингу, а й окрема програма підготовки, повністю адаптована до викликів технологічної війни. Ви зможете опанувати найсучаснішу військову професію – стати оператором БпЛА або іншим фахівцем в напрямку безпілотних систем і розпочати службу в одному із підрозділів БпЛА.

Як доєднатися до Drone Force
Для того, хто бачить себе наземним героєм неба – оператором БПЛА – Drone Force є кращим шляхом долучитися до Збройних Сил. Сухопутні війська Збройних Сил України підготували спеціальну програму відбору та підготовки фахівців БпС. Крила, FPV, розвідувальні коптери, бомбери – всім цим ви зможете навчитись керувати, налаштовувати та ремонтувати завдяки проєкту Drone Force. Також цей проект дозволяє обирати підрозділ Сухопутних військ, в якому новобранець бажає проходити службу. Тобто кожен має можливість приєднатися до тієї частини, яка найбільше відповідає його інтересам та бойовому духу.

«Програма Drone Force призначена для цивільних, які прагнуть приєднатися до Збройних Сил України та служити в підрозділі безпілотних літальних апаратів (БпЛА). Саме навчання відбувається за окремою спеціальною програмою і триває 60 днів. Перше, що треба зробити, – зареєструватися. Для цього необхідно заповнити анкету. Опісля всіх охочих очікує онлайн-співбесіда, а після неї повноцінна співбесіда, – пояснює офіцер Управління комунікацій ОК «Північ» полковник Олександр Єрмоленко. – Далі – вибір підрозділу, в якому хоче служити доброволець. Це може бути вже вибрана самостійно частина, або якщо не вибрали частину – це можна зробити на етапі навчання. Далі – проходження ТЦК та ВЛК. Військові рекрутери Drone Force супроводжують на всіх етапах: співбесіди, тестування та відбір, проходження ТЦК, ВЛК, БЗВП. Тому не варто боятися, що в ТЦК вас відправлять не туди, куди ви хотіли. Далі на добровольців чекає навчання, яке складається з двох етапів. Перший – навчання базової загальновійськової підготовки. Згідно з Указом Президента, всі військовослужбовці, які доєднаються до Збройних сил України, мають пройти базову військову підготовку. Це обов’язково, незалежно від того, де і на якій посаді ви будете служити. Після цього добровольці проходять фахову 60-денну підготовку у спеціалізованому навчальному підрозділі. Тут опановують фах, за яким будуть служити. І на цьому етапі ви дізнаєтесь всі нюанси професії і отримаєте військову облікову спеціальність. Після завершення навчання починається служба в батальйонах БпС обраних бригад Сухопутних військ».

Які бувають типи БПЛА
Проєкт Drone Force не лише відкриває перед рекрутами нові горизонти, але й надає можливість працювати з передовими технологіями, що є ключовими у сучасних військових операціях. Приєднуючись до Drone Force, кожен має шанс реалізувати себе та зробити вагомий внесок у захист України опанувавши той БПЛА, який йому підходить найбільше.
«Крила» – БПЛА для розвідки, корегування вогню, трансляції відео та ретрансляції радіосигналів та ураження противника підвісним озброєнням – літакового типу.
«Коптери» – БПЛА для розвідки та корегування артилерії, зокрема з пристроями нічного бачення та тепловізорами. За потреби використовуються для скидів боєприпасів.
«Бомбери» – демон для ворогів і янгол для побратимів. Пам’ятаєте рашиста, який здався в полон коптеру? Наші пілоти після підготовки надсилають окупантам «подарунки», а побратимам – порятунок.
«FPV» – революційний засіб ведення бою. Ви зможете влучно кидати гранату на відстань до 30 км і нищити ворога і його дорогу техніку – з безпечного місця.
Консультації можна отримати за телефоном: 0 800 301 314
Більш детально про проєкт – за посиланням https://landforces.mil.gov.ua
Пройдіть відбір та станьте частиною екіпажу БпЛА для знищення ворога!

Марія Пучинець,
за сприяння Управління комунікацій Оперативного командування «Північ»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?