Футбольний клуб «Кудрівка» з Чернігівщини став лідером у групі Чемпіонату України

18 вересня матч восьмого туру Чемпіонату України у Другій лізі футболісти ФК «Кудрівка» провели вдома на власному стадіоні «Кудрівка-Арена» проти команди «Чайка» із Петропавлівської Борщагівки, що на Київщині.

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

З перших хвилин матчу команди провели по черзі декілька обопільних атак. На 20-й хвилині футболісти «Чайки» мали гарний шанс відкрити рахунок у зустрічі. Богдан Семенець вийшов віч-на-віч із кудрівським голкіпером Іваном Крикніним, який у власному карному майданчику збив його. Арбітр матчу Артем Городинський призначив пенальті. Втім, Антоній Емере не реалізував його, адже Іван Крикнін, вправно відбив м’яча.

У другому таймі було багато боротьби в центрі поля, а гольових моментів небагато. Проте, на 75-й хвилині кудрівські футболісти відкрили рахунок. Микола Сираш виконав передачу в карний майданчик «Чайки», і Володимир Коваль з льоту увігнав м’яч у ворота гостей.

У час, що залишився гравці «Чайки» намагалися відігратися, але футболісти із Чернігівщини впевнено оборонялися і довели гру до перемоги.

Отже, після мінімальної перемоги з рахунком 1:0 над «Чайкою» із Петпропавлівської Борщагівки кудрівські футболісти закріплюються на п’ятій сходинці у турнірній таблиці. Лідирує мирівська «Дружба».

Матч дев’ятого туру кудрівські футболісти проведуть на виїзді 23 вересня проти київської команди «ЮКСА».

Результати матчів 8 туру

ФК «Кудрівка» — «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) 1:0.

«Дружба» (Мирівка) – «ЮКСА» (Київ) 2:1.

«Скала 1911» (Стрий) — «Локомотив» (Київ) 4:1.

«Нива» (Вінниця) — ФК «Тростянець» 1:1.

«Карпати-2» (Львів) — «Металург-2» (Запоріжжя) 3:1.

ФК «Звягель» — «Реал Фарма» (Одеса) 4:0.

«Рух-2» (Львів) — «Кремінь-2» (Кременчук) матч відбудеться 19 вересня.

Олександр Молибога

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?