Футболісти ФК «Чернігів» знову на першому місці у групі туру

22 квітня у матчі третього туру другого етапу Чемпіонату України Першої ліги футболісти ФК «Чернігів» приймали на місцевому стадіоні «Юність» команду «Діназ» із Вишгорода, що на Київщині, яку тренує легендарний у минулому гравець київського «Динамо» та збірної України – Олександр Головко.

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

На початку матчу обидві команди демонстрували неквапливу гру. Лише в середині першого тайму дії футболістів пожвавішали, але забитих голів не було.

У другому таймі першими вийшли вперед чернігівці. На 55-й хвилині гравець гостей Богдан Оринчак зіграв рукою у власному карному майданчику і арбітр матчу Роман Галіцин призначив пенальті, яке впевнено реалізував Анатолій Романченко.

Через п’ять хвилин вишгородці зрівняли рахунок. Чернігівець Олексій Зенченко у власному штрафному майданчику збив Олега Коса, і сам постраждалий реалізував одинадцятиметровий штрафний удар.

На 69-й хвилині футболісти «Діназа» порушили правила неподалік власного карного майданчика, і Дмитро Мироненко прямим, шедевральним ударом відправив м’яч у ворота команди з Київщини. Це була остаточна крапка в зустрічі.

Отже, після перемоги з рахунком 2:1 над вишгородським «Діназом», чернігівські «тигри» знову повертають собі перше місце у групі «вибування».

В «чемпіонській» групі матч лідерів між житомирським «Поліссям» та київською «Оболоню» відбудеться 23 квітня.

Матч четвертого туру другого етапу Чемпіонату України в Першій лізі ФК «Чернігів» проведе 28 квітня на виїзді проти івано-франківського «Прикарпаття».

Також слід зазначити, що з нового сезону до чемпіонату у Першій лізі готові повернутися команди, які призупинили свої виступи через повномасштабне вторгнення ворогів в Україну – «Агробізнес» (м. Волочиськ, Хмельницька область), «Лівий Берег» (Київ), «ВПК-Агро» ( с. Вишневе, Дніпропетровська область), «Поділля» (Хмельницький), «Вікторія» ( смт Миколаївка, Сумська область). Місця в Першій лізі за цими командами збережено.

Результати матчів 3 туру:

Група «Вибування»:

ФК «Чернігів» — «Діназ» (Вишгород) 2:1

ФК «Полтава» — «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 0:1.

«Скорук» (Томаківка) — ФСК «Маріуполь» матч відбудеться 23 квітня.

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) — «Буковина» (Чернівці) матч відбудеться 23 квітня.

Група «Чемпіонська»:

«Нива» (Тернопіль) — «Кремінь» (Кременчук) 0:2.

«Епіцентр» (Кам'янець-Подільський) — «Металург» (Запоріжжя) 1:2.

«Карпати» (Львів) — «ЛНЗ» (Черкаси) 1:1.

«Полісся» (Житомир) — «Оболонь» (Київ) матч відбудеться 23 квітня.

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?