Фальшива друкована продукція проти Соколова виявлена у Чернігові

ЛистівкаЩе кілька днів тому Чернігівський міський голова Олександр Соколов, який знову балотується на цю ж посаду, інформував журналістів про можливість розповсюдження його опонентами фальшивих соціальних карток та інформативно-агітаційної продукції проти нього.

І ось сталося. 11 листопада у Чернігові зафіксували два випадки розповсюдження такої друкованої продукції: біля магазину «Квартал» по вул. Червоногвардійська та по проспекту Миру, 194, в районі Ремзаводу.

S1550003В обох випадках була викликана оперативна група правоохоронців. У матеріалах, які розповсюджували молодики нібито від партії «Наш край, компрометувався як сам Олександр Соколов так і його команда.

S1550005В листівках, зокрема, містилася хибна інформація щодо отримання соціальних компенсацій, виплат та знижок у деяких торговельних точках міста. Зазначені у листівках аптечні заклади та магазини, в яких буцімто надаються суттєві знижки, насправді ж не беруть участі у партнерській соціальній програмі, ініційованій міським головою Олександром Соколовим

Виявлені та зафіксовані факти ще раз свідчать про те, що його опоненти намагаються досягти своєї мети будь-яким способом, навіть вдаються до нечесних і брудних дій. Розповсюдження фальшивої друкованої продукції – один із методів опонентів Соколова.


Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?