«Душа, яка танцює на світанку». Створені нові пісні

НА КРИЛАХ ПІСНІ: «Душа, яка танцює на світанку». Продовжується активне співробітництво народного поета України Сергія Дзюби та відомого композитора Петра Лойтри. Цього року вони разом створили вже 15 нових чудових пісень! Зокрема, нещодавно побачили світ водночас п’ять їхніх вишуканих, проникливих, цікавих творів. Думаю, сподобається слухачам чарівна пісня «Трояндовий вдихаю аромат». Слова написали Принцеса Ловелін Ейо та Сергій Дзюба. Це вже третя спільна робота всесвітньо відомого українця та Її Високості з Нігерії.  

Раніше значний резонанс в Україні та за кордоном викликав прекрасний ліричний шедевр «Сіяє пісні вишита перлина», присвячений незабутньому другу, знаменитому композитору Анатолієві Пашкевичу, котрий тривалий час мешкав та натхненно працював на Чернігівщині. Цей твір створили Анатолій Покришень, Сергій Дзюба та Петро Лойтра. Нині вони написали разом нову пісню «Заспівай, артисте!», також присвячену Анатолієві Пашкевичу. І це – найкраща пам’ять про таку видатну, високодуховну і патріотичну Людину! 

«Спомин» – спільна робота Олени Коленченко, Сергія Дзюби та Петра Лойтри. Це – дуже ніжний, зворушливий спогад про дитинство і батьківську хату. Хороша пісня, справжня! 

Дійсно непересічний, оригінальний твір «Одружений із самотою» – гарно попрацювали знаний поет із Гени Фелікс Атта Амоако, Сергій Дзюба та Петро Лойтра. Це – пісня про велике кохання, справжня ода Жінці, яку автори ставлять на найвищий п’єдестал.  

А завершує цю велику, подвижницьку роботу пісня «Любов» – неповторний гімн вічній Любові, яка благодатно рятує наш земний, такий досі вразливий світ. 

Щиро дякуємо Вам, дорогі митці, за Вашу прекрасну працю на благо нашої героїчної України!  

Галина Леус

Любов  

Слова Айодхьянатха Чоудхарі (Індія) та Сергія Дзюби. Музика Петра Лойтри   

Любов – це дар, як сонечко ранкове, 

Що у вікні вітається привітно; 

Найкращі в світі, милі, рідні діти; 

Чарівне, неймовірне, ніжне слово!  

Приспів:  

Любов – це Бог, роса зеленолиста, 

Незаймані, ясні, прекрасні квіти; 

Це – вітерець, що пестить коси й віти; 

Пречисті зорі в сяйві урочистім.  

Це – очі найдорожчої людини. 

Усміхнені, глибокі, найсвятіші; 

Це – музика зворушливої тиші; 

Щаслива, тиха, лагідна хвилина. 

 

Душа, яка танцює на світанку, 

Легка, святкова, наче наречена; 

Це – матінка, турботлива, натхненна; 

Батьківський дім, що зігріва на ґанку. 

 

Це золотий, неначе сонях, тато; 

Сади Вітчизни у жаданім цвіті; 

Казки та мрії – теплі, не зужиті, 

І сни, в яких так солодко блукати! 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?