Чи є український «Оппозиционный блок» українським? 

Putin 2кСьогодні Донбас має зробити вирішальний вибір – вибір між Європейською Україною та Імперською Росією. Про це на своїй сторінці в Facebook пише народний депутат сьомого скликання Олег Канівець. 

«Поки мешканці Донбасу не зрозуміють, що їхнє майбутнє не може бути пов'язаним із совєтським минулим, вони не стануть українцями, вони й надалі залишаться «совком». Цей вибір Донбасу і є вибором між Європейською Україною та Імперською Росією», – переконаний Канівець.

За словами політика, в Верховній Раді восьмого скликання місце ярих «совків» – комуністів зайняли представники Опозиційного блоку:

«Сьогодні місце п'ятої колони зайняв Опозиційний Блок. ОппоБлок не є опозицією до теперішньої більшості в парламенті і до української влади. Це є сила, яка представляє український «совок» у ВРУ і виконує завдання кремлівської влади на розхитування ситуації в Україні та поваленні законної української влади після Революції Гідності. Перемогти «совок» в головах Путіна, Лаврова, членів ОппоБлоку нереально. А ось змусити мешканців Донбасу, і не тільки, вичавити із себе совок – це найважливіше завдання української влади», – зазначає Канівець.

Ще цікаві повідомлення

3 Thoughts to “Чи є український «Оппозиционный блок» українським? ”

  1. Петр

    Недавно я увидел такой плакат, когда первоначально было написано: «Жити по-новому. Петро Порошенко». А кто-то взял да и написал на зачеркнутом краской первом слове «жити»: «Жопа по-новому». Неправда ли — олицетворение сегодняшнего дня...

    1. Кармелюк

      Петра I (П.порошенка)не трогай,он вам кто бог,поставь себя на его место,на сегодня он наилучший президент со всех кто был.А в своем блоке продавал места на выборах так ,как все,таковы правила.Поэтому у него в полит силе много аферистов.А я видел другой плакат ,,ЗЕКА ГЕТЬ,,теперь хочется дописать,,ЗЕКА ГЕТЬ- А КРАДУНАМ З НАРОДНОГО ФРОНТА ТАК,,

  2. Кармелюк

    Стаття заказна.Я не розумію автора.Він вважае що Донбас має вибрати правильний шлях і все буде добре.Так ми Західна Украіна вже давно вибрали правільний шляхі і що,жити стало важче.Кордони закриті,навіть з Польшою.Революція гідності на жаль допомогла зміні кланів,і розвязала руки бандитам та вбивцям.

Не бажаєте прокоментувати?