Чернігівські тхеквондисти зайняли призові місця на змаганнях «Південна Пальміра»

ЗНАЙ НАШИХ! З 9 по 11 червня в Одесі проходив всеукраїнський відкритий турнір з тхеквондо (ВТФ) «Південна Пальміра 2023» серед дітей, молодших юнаків, юнаків, кадетів та юніорів. У змагання брала участь команда спортсменів з Чернігова, які вибороли 6 медалей.

Традиційний, щорічний всеукраїнський відкритий турнір з тхеквондо ВТФ «Південна Пальміра» є одним із найважливіших у спортивному сезоні та одним з найстаріших в нашій країні. Кожного року на нього з’їжджаються тхеквондисти з усієї України, щоб позмагатися в своїх уміннях.

Цьогоріч у рейтинговому турнірі взяли участь 37 команд з 16 регіонів України, а це понад 300 учасників.

Чернігів представляли сім вихованців КПНЗ ДЮСШ «Фортуна» Чернігівської міської ради, які тренуються під керівництвом тренера Каріни Разумної. Попри чималу конкуренцію нашим спортсменами вдалося показати чудові результати. Загалом вони вибороли дві золоті, одну срібну та три бронзові медалі.

У результаті змагань у своїх вікових категорія «золото» здобули Іванна Пучинець та Давід Величко, «срібло» Михайло Сімоченко, «бронзу» – Матвій Паперник, Катерина Богатирьова та Валерія Дусь.

Марія Пучинець

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?