Чернігівські спортсмени-тхеквондисти вибороли «Кубок незламності»

28 жовтня в місті Буча пройшов Всеукраїнський турнір з олімпійського тхеквондо «Кубок незламності-2023», в якому взяла участь і команда з Чернігова. Наші спортсмени не лише вибороли цілу низку нагород, але й зайняли п’яте командне місце серед 32 присутніх команд.

Позмагатися за нагороди приїхали спортсмени з міста Києва, Київської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Чернігівської, Житомирської, Вінницької, Хмельницької та Рівненської областей. Всього 600 учасників у чотирьох вікових категоріях: діти, молодші юнаки, юнаки та кадети.

Наші спортсмени продемонстрували свої бойові навички і досягли таких результатів.

Нагородження тренерів. Перша ліворуч — Каріна Разумна

Перше місце – «золото» – у своїх вікових та вагових категоріях вибороли Катерина Богатирьова, Олександр Сологуб, Валерія Дусь та Михайло Сімоченко.

Друге місце і, відповідно, «срібло» вибороли Микита Лісовий, Іванна Пучинець та Поліна Довженко.

Третє місце – «бронза» – у Ксенії Максименко, Данила Кіяшка та Тимофія Кулька.

Нагороди турніру

За результатами командного заліку, спортсмени КПНЗ ДЮСШ «Фортуна» Чернігівської міської ради, які тренуються під керівництвом тренера Каріни Разумної зайняли п’яте командне місце (чотири золоті, три срібні та три бронзові медалі) серед 32 присутніх команд.

Катерина Богатирьова (у центрі) — кращий кадет турніру

Загалом цього дня було розіграно 70 комплектів нагород. Також кращі судді та спортсмени були відзначені кубками змагань та подарунками від спонсорів.

До речі, кубок «Кращий кадет» чемпіонату отримала наша спортсменка Катерина Богатирьова.

Софія Жеведь
На першому фото: Катерина Богатирьова (у центрі) — кращий кадет турніру

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?