Чернігівські футболісти залишаються у першій лізі

26 травня матч заключного восьмого туру другого етапу Чемпіонату України в Першій лізі футболісти ФК «Чернігів» провели вдома на стадіоні «Юність» проти Івано-Франківського «Прикарпаття».

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

Перший тайм матчу пройшов у рівній боротьбі. Хоча футболісти з Івано-Франківщини і мали більше шансів для взяття воріт, забити їм не вдалося, тому команди пішли на перерву за нульового рахунку.

У другому таймі малюнок гри не змінився. Футболісти «Прикарпаття» мали невелику перевагу, яку на 73-й хвилині втілили в забитий м’яч. Роман Шинкаренко виконав навісну передачу на Романа Барчука, який ударом головою, відкрив рахунок у зустрічі.

Хоча чернігівські «тигри» і намагалися відігратися, на 88-й хвилині пропустили вдруге. Андрій Хома, скориставшись недбалими діями чернігівських захисників, подвоїв рахунок.

Отже, після поразки з рахунком 0:2 від івано-франківського «Прикарпаття», чернігівські «тигри» завершують Чемпіонат на п’ятій сходинці у групі «вибування», і на тринадцятому місці у загальному заліку. Це місце дає право ФК «Чернігів» грати у Першій лізі наступного сезону.

У Прем’єр-лігу достроково вийшли житомирське «Полісся» та київська «Оболонь».

Результати матчів 8 туру

Група «Вибування»:

ФК «Чернігів» — «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 0:2.

ФК «Полтава» — «Діназ» (Вишгород) 1:2.

«Скорук» (Томаківка) — «Буковина» (Чернівці) 0:0.

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – ФСК «Маріуполь» 1:0.

Матчі 8 туру у «Чемпіонській» групі відбудуться 27 травня.

Олександр Молибога

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?