Бригадний генерал вручив нагороди рідним загиблих Героїв

«Вони вже не з нами, але кожен з них – наш Янгол», — так назвав загиблих побратимів командувач ОК «Північ», бригадний генерал Дмитро Красильников, передаючи державні нагороди рідним загиблих Героїв. Церемонія проходила в Чернігівській обласній військовій адміністрації.

З 14-ти нагороджених посмертно за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, – троє Героїв з Бобровицької територіальної громади, відзначені орденом «За мужність» III ступеня (посмертно): Дяченко Сергій Петрович, Кошель Олександр Олександрович і Неволін Вадим Юрійович.

«Це вже сьома така зустріч, – наголосив начальник військової обласної адміністрації В’ячеслав Чаус. – І щоразу все складніше знаходити слова . Ваші рідні – Герої. Ми пам’ятаємо кожного поіменно».

Начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус і командувач ОК «Північ» бригадний генерал Дмитро Красильников передали державні нагороди батьку Сергія Дяченка Петру Григоровичу, мамі Олександра Кошеля Ларисі Олексіївні і донечці Вадима Неволіна Анастасії. 

Григорій Осовський

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?