Волонтери з «Добробату» допомогли родині, в якій загинув годувальник

44-річний захисник Іван Джуган загинув 26 березня 2022 року під час оборони Чернігівщини від російських окупантів. У чоловіка залишилися дружина та троє дітей.

Іван народився у селі Широкий Луг на Закарпатті. Жив у Чернігові, працював рамником. Любив трудитися з деревом. Тож мріяв добудувати власними руками будинок для своєї родини, але, на жаль, не встиг ‒ його зруйнували окупанти під час обстрілу села Киїнка поблизу Чернігова.

Коли почалася повномасштабна війна, Іван став на оборону Чернігівської області. Приєднався до лав Територіальної оборони. Чоловік загинув у бою біля села Количівка.

«Іван – віруюча людина. Був дуже дружелюбним. Усім допомагав у різних ситуаціях. Любив свою родину. Нам дуже його не вистачає. І коли мені запропонували продати ділянку землі, де розгромили росіяни будинок, який будував Ваня, я не погодилася… Хочу, щоб тут все ж таки побудували будинок як пам’ять на честь Вані», – розповіла дружина Надія.

Днями волонтери з добровольчого будівельного батальйону («Добробат») привезли якісний будівельний матеріал, аби можна було довершити будівництво будинку для родини Надії Джуган із Киїнки Чернігівського району.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?