Пенсіонерці, яка через війну втратила житло, волонтери допомогли з будівельними матеріалами

Будинок з прибудовами у сімдесятип’ятирічної Олени Гаврилівни Штупун, яка мешкає в с.Киїнка Чернігівського району, розтрощили снарядами російські завойовники на початку березня 2022 року.

Минулої зими літня жінка мешкала у знайомих, а з весни і по-сьогодні ‒ у переобладнаній літній кухні, приміщення якої було колись сараєм.

Як і де перезимувати зиму нинішню? Це питання жінку турбує зараз. Місцева влада допомогла утеплювачем для стелі та ще деякими матеріалами для покрівлі. А як бути далі ? – не знає.

‒ Все хазяйство було оформлено на чоловіка, але він помер, а я не встигла на себе переписати, тож не маю жодної компенсації за втрачене через війну житло, ‒ ділиться наболілим Олена Гаврилівна.

Пенсіонерка жаліється, що в знищеному будинку був і холодильник, і пральна машина, і прилади для приготування їжі. Тепер всього цього у неї немає. Настає зимна пора, а жити в кімнатці літньої кухні неможливо ‒ пробирає холоднеча.

Дізнавшись про скрутне становище жінки, волонтери з добровольчого будівельного батальйону («Добробат») днями привезли якісний будівельний матеріал. Звичайно, що цього вкрай замало. Але якщо нічого не робити, то взагалі нічого й не буде.

А поки ось так…

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?