Футболісти з Чернігівщини поступилися вінничанам

19 серпня матч третього туру Чемпіонату України в Другій лізі футболісти ФК «Кудрівка» провели в гостях проти вінницької «Ниви».

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

З перших хвилин матчу футболісти «Ниви» заволоділи територіальною та ігровою перевагою і на 8-й хвилині відкрили рахунок. Антон Власенко дальнім ударом із двадцяти метрів спрямував м’яч у ворота гостей.

Після пропущеного голу кудрівці намагалися відігратися, але в них нічого не виходило.

На початку другого тайму футболісти із Чернігівщини залишилися в дев’ятьох. Мирослав Сердюк грубо зіграв проти вінничанина Олександра Євтухова, і арбітр матчу Артем Артеменко вилучив порушника з поля. Дії арбітра не сподобалися кудрівцю Євгену Чепурненку, який вилаявся на адресу судді, за що і отримав червану картку.

Буквально через чотири хвилини граючий президент вінничан Артур Загорулько грубо зіграв проти Павла Щедракова, за що арбітр його і вилучив.

За п’ятнадцять хвилин до закінчення гри суддя матчу матчу урівняв склади граючих команд, вилучивши автора забитого м’яча Антона Власенка за грубу гру проти Олександра Руденка.

В час, що залишався, футболісти із Чернігівщини з усіх сил намагалися зрівняти рахунок, але вінничани втримали мінімальну перевагу.

Отже, після поразки з рахунком 1:0 від вінницької «Ниви» кудрівські футболісти опускаються на одинадцяту сходинку у турнірній таблиці. Лідирує київська команда «ЮКСА». Хоча в таблиці можливі зміни, адже декілька матчів туру відбудеться 20 серпня.

Матч четвертого туру Чемпіонату України у Другій лізі ФК «Кудрівка» проведе 26 серпня вдома проти ФК «Тростянець».

Результати матчів 3 туру

«Нива» (Вінниця) – ФК «Кудрівка» 1:0.

«Кремінь-2» (Кременчук) – «Реал Фарма» (Одеса) 1:2.

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) — «ЮКСА» (Київ) 1:3.

ФК «Тростянець» — «Дружба» (Мирівка) матч відбудеться 20 серпня.

«Васт» (Миколаїв) — «Рух-2» (Львів) матч відбудеться 20 серпня.

«Локомотив» (Київ) – «Металург-2» (Запоріжжя) матч відбудеться 20 серпня.

«Скала 1911» — «Карпати-2» (Львів) матч відбудеться 27 серпня.

Матч четвертого туру Першої ліги ФК «Чернігів» — ФСК «Маріуполь» перенесено через трагічні події у Чернігові 19 серпня, на невизначений термін через заборону його проведення Чернігівською обласною військовою адміністрацією.

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?