Ще один зручний магазин відкрився у містечку Городня на Чернігівщині

Ще на початку лютого в м. Городня на Чернігівщині на місці колишнього хлібного магазину у п’ятиповерхівці відкрився новий продуктовий магазин «хвилинної доступності». Власне, формат торговельного закладу не змінився, проте змінилась якість й підхід. Світленький охайний магазинчик, в якому можна придбати все необхідне для родинного столу так і назвали – «Сімейний».
Новий магазин став черговим проєктом подружжя підприємців Оксани і Євгена Шворень.
Ставку зробили на розмаїття асортименту й доступність цін.
Попри невеличкі розміри приміщення, тут можна придбати широченний спектр товарів. При цьому постійно діє система різноманітних скидок, а також трапляються акції дня. Тож при купівлі продуктів можна ще й непогано зекономити.
Колектив магазину невеличкий, складається з двох змін. Один день працюють Інна Єлізарова з Наталією Дударенко, наступного – дві Олени: Мироненко й Ніконова. Практично всі вони працюють у торгівлі багато років. Лише переселенка з Сєверодонецька Інна Єлізарова, яка до цього працювала операторкою автозаправної станції, хоч і вважає себе новачком у торгівлі, але швидко навчається.
Приємно, коли старі звичні локації не деградують чи зникають взагалі, а ось так отримують нове життя. Бо не тільки жителі «агатівських» багатоповерхівок звикли до продуктового магазину поруч, а й ще чимало городнянців, які щодня просто проходять повз.
Новини Городнянщини

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?