Поки наш народ воює, родичі Мєдвєдєва віджимають бізнес в українців

Доки два народні депутати (А,Г. та П.Х.) від владної нині партії займаються «земляним» рейдерством на Чернігівщині, їх спільники по «духу» захоплюють інші підприємства біля Києва.

Ми вже повідомляли, як працівники державного підприємства «Іванівка», що підпорядковне Національній академії аграрних наук, протистоять зухвалості та нахабству нардепа Анатолія Гунька. Працівники вважають, що саме за його сприяння відбуваються  усілякі негаразди на підприємстві, зокрема, рейдерські захоплення об'єктів та збіжжя.

Різні ЗМІ вже повідомляли про те, що Гунько став народним депутатом завдяки зусиллям проросійського олігарха Віктора Поліщука, який є родичем дмитрія медвєдєва, заступника голови Ради Безпеки російської федерації. Деякі джерела стверджують, що цей олігарх нібито і є безпосереднім хазяїном Анатолія Гунька. Так це чи ні — нам достеменно невідомо. Але ж ми можемо прослідкувати (проаналізувати, співставити) ланцюжок подій, які можуть  так чи інакше про це свідчити. До того ж, слід нагадати і про такий факт.

Ці ж самі особи у свій час захопили та знищили Броварський радіопередавальний центр з унікальною радіовишкою «Борей», здатною транслювати радіосигнал на всю територію України. Це сталося якраз напередодні російського вторгнення в Україну. А дії рейдерів замаскували і ввели начебто у законний спосіб. Тоді Броварська міська рада проголосувала за передачу земель ДП «Радіопередавальний центр» в оренду 48-ми особам для «ведення особистого селянського господарства». Згодом усі вони в один день за допомогою одного нотаріуса передали свої ділянки приватному підприємству «Інтер-профіт». Вежі й обладнання РПЦ були знищені.

Лише завдяки деяким обставинам справу з покаранн винних у цій антидержавній афері не довели до логічного завершення — винні особи вийшли сухими із води, а потім Анатолій Гунько став ще й «народним обранцем». Коли під час зустрічі цього року юрисконсульт ДП «Іванівка" Володимир Фролков гагадав Анатолію Гуньку (цей випадок зафіксовано на відеокамеру) про те, як і кому слід завдячувати депутатству останнього, той попросив не говорити на цю тему. «Може, вам нагадати, як ви стали депутатом?», — запитав юрист, на що той відповів: «Я вас прошу: давайте про це зараз не говорити тут».

Зазначимо, що 9 грудня цього року видання censor.net  повідомило, що проросійський олігарх Віктор Поліщук в даний час рейдерить «Броварський завод пластмас». Схема накатана — через «чорних» реєстраторів. Усе це відбувається у супроводі «тітушок» та продажних правоохоронців. Доки наш народ воює з московією, родичі дмітрія мєдвєдєва віджимають бізнес в українців.

На першому фото: працівники Броварського заводу пластмас протестують проти дій рейдерів

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?