Вийшов новий номер Чернігівської газети «Світ-інфо»

Вийшов 223-й номер, за 28 липня, Чернігівської обласної газети «Світ-інфо» (засновник і редактор Петро Антоненко).

Публікація «В борні за волю» продовжує почату в 5-ти попередніх номерах хроніку війни, в тому числі по Чернігівщині.

День Української Державності» – велика публікація розповідає про встановлене торік ще одне наше державне свято, яке відзначаємо 28 липня, в річницю хрещення Київської Русі у 988 році.

Розвінчання комуністичного тоталітарного режиму Радянського Союзу, правонаступницею якого оголосила себе нинішня Російська Федерація, – тема публікацій «100-річчя так званого «утворення СРСР», «СРСР як Російська імперія. Чим була радянська Україна?», «Спецслужби Росії проти власного населення», «Повернути ув’язнену націю собі».

«Польща – Україні» – це репортаж з Польщі редактора газети, котрий щойно повернувся з Перемишля.

В номері чергові публікації просвітницького проєкту «Батурин – Гетьманська столиця», інші матеріали з історії Чернігівщини, а також події в області, Україні і світі, в тому числі про закордонне українство.

Продовжується передплата на газету «Світ-інфо» на II півріччя 2022 року, яку ведуть поштові відділення і листоноші області.

Новий номер – на сайті газети, де розміщені і всі номери газети за понад 10 років її виходу. На цьому ж сайті і новий номер обласної літературно-мистецької газети «Струна», яку теж видає Петро Антоненко. Обидві газети можна придбати в Чернігівському культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (вул, Шевченка, 9).

Безпосередньо ознайомитися з новим випуском газети можна за посиланням: «Світ-інфо», №223.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?