Турнір з волейболу, присвячений воїнам-учасникам АТО

3 (3)У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокується в селищі Десна на Чернігівщині, відбувся перший відкритий турнір з волейболу, присвячений воїнам-учасникам АТО.

Участь в змаганнях взяли 5 команд з Козелецького рТурнір з волейболу, присвячений воїнам-учасникам АТОайону, а саме: козелецька команда «Big Pool», збірна гравців району, волейболісти будівельного коледжу міста Остер, команда військовослужбовців навчального центру та збірна селища Десни.

1 (3)
Для збільшення фото клацніть по ньому

 

Слід зазначити, що команду 169-го навчального центру представляли мобілізовані військовослужбовці, котрі вже брали участь в антитерористичній операції та ті, що зараз проходять бойову підготовку.

2 (3)

У запеклих спортивних баталіях перемогу здобула збірна команда селища Десна, друге місце за козелецьким «Big Pool», третю сходинку посіли мобілізовані армійці.

4 (2)

Керівництво місцевої селищної ради та 169-го навчального центру нагородило переможців кубком, а учасників грамотами та заохочувальними подарунками.

— Командування «Десни» робить все для того, аби військові підтримували на належному рівні свій фізичний стан, — повідомив начальник фізичної підготовки та спорту навчального центру підполковник Владислав Суспо. – Для цього ми плануємо періодично проводити відкриті змагання з різних видів спорту.

Віктор АНУФРІЄВ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?