Прикордонники Чернігівського загону посіли призові місця в Іспанії

Прикордонники Чернігівського загону посіли призові місця в міжнародних спортивних змаганнях ветеранів війни Strong Spirit’s Games, що пройшли днями в рамках фестивалю Arnold Classic Europe в Мадриді.

Про це повідомляє Суспільний кореспондент з посиланням на інформацію Північний кордон Держприкордонслужби.
Цьогоріч Україну представляли 50 спортсменів-ветеранів. Це військовослужбовці, які брали участь у бойових діях, а також ті, які дістали травми, поранення або захворювання під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій. Деякі з них перебували у ворожому полоні. Після обміну, лікування та реабілітації вони повернулися на службу та зараз надихають інших ніколи не здаватись і за будь-яких обставин продовжувати боротьбу — за життя, за країну та свої мрії.
Прикордонник Владислав Шатіло у вправі жим штанги 70 кг на кількість разів виборов «золото», у веслуванні на тренажері 100 секунд – «срібло», у ривку гирі 16 кг – «золото».
А ветеран прикордонної служби Сергій Наглій у веслуванні на тренажері 100 метрів посів 2 місце, а веслування на тренажері 100 секунд — 3 місце.
Сильні духом, сильні фізично — це про прикордонників ДПСУ.
Загалом команда України здобула першість на чемпіонаті та показала високі результати.
Нагадаємо, Arnold Classic Europe — міжнародний спортивний фестиваль, заснований у 2011 році Арнольдом Шварценеггером. Щорічно участь у змаганнях беруть тисячі спортсменів із понад 50 країн світу.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?