5 грудня своє 75-річчя відзначає подвижник української культури Микола Борщ

Заслужений працівник культури України. Педагог. Музикант. Співак. Один зі співтворців і керівників Капели бандуристів імені Остапа Вересая Чернігівського обласного філармонійного центру. Патріот, подвижник української культури. Все це – Микола Митрофанович Борщ. Сьогодні, 5 грудня, він відзначає своє 75-річчя. А оскільки на сцені, в мистецтві з юних літ, то водночас відзначає і 60-річчя творчої діяльності.
А Капела бандуристів, яка друге десятиліття радує нас своїм мистецтвом, давно заслуговує за звання Академічного колективу. Та й фактично є таким, адже це справжня академія українського мистецтва, плекання і збереження української культури.
Микола та Раїса Борщ зі своїм колективом

Прекрасно, що ці свої ювілейні дати митець вирішив відзначити саме зі своїм колективом, на сцені філармонійного центру. А співтворцем цього колективу, як і їхнього родинного життя, є дружина Миколи Митрофановича, Заслужена артистка України Раїса Борщ. Художня керівниця капели і ювіляр, хормейстер колективу, запрошують на цей ювілейний концерт Капели. Він відбудеться у філармонійному центрі в неділю, 10 грудня. Початок о 15.00.

Концертна програма називається «Зорепадом летять роки». За рядком відомої пісні Тараса Петриненка.
Вітаю пана Миколу, мого давнього товариша, однодумця, соратника, з ювілеєм!
Найкращі побажання! Нехай ще довго «зорепадом летять роки», радують нас вашим мистецтвом.
Петро Антоненко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?