Бібліотеки Чернігівщини отримали подарунок від ПАТ «Чернігівобленерго»

9 лютого Голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач зі співробітниками урочисто подарували унікальну книгу «Історія енергетики Чернігівщини. 1895—2035» бібліотекам Чернігівщини.

Бібліотекарям продемонстрували фільм про історію, виробничу діяльність, сучасне життя компанії «Чернігівобленерго» для кращого уявлення про специфіку діяльності чернігівських енергетиків.

У цікавій бесіді з колективом бібліотеки Володимир Ткач підкреслив, що книга не тільки про історію енергетики Чернігівщини. В ній тісно переплітаються славні і трагічні сторінки історії нашого краю, які вплинули на розвиток енергетичної галузі в цілому.

Пан Володимир повідомив кілька цікавих фактів з книги, а саме чому в Чернігові ще далекого 1895 року не запустили трамвай, коли з'явилася перша електростанція та коли ж саме електрифікували останнє село на Чернігівщині.

Все це та багато інших невідомих донині фактів з історії енергетики Чернігівщини, можна дізнатися з книги. Запрошуємо до бібліотеки ознайомитися з новинкою!

Олена Попович

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?